přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Houby v křenové omáčce
Ingredience    Menší klobouky tvrdších hub
1 cibule
kousek kvalitní uzené slaniny
trochu oleje
pepř
Na omáčku:
čerstvý křen
máslo
hl.mouka
mléko, smetana, sůl ,cukr ,ocet.
Recept   Na pánvi zlehka osmažíme cibuli a pokrájenou slaninu.Přidáme klobouky hub(použil jsem ryzce a holubinky),opepříme,osolíme a opékáme 10 až 15 min.
Zvlášť si v rendlíku uvaříma klasickou křenovou omáčku(recept nepíšu,dá se najít v každé kuchařce).
Když je omáčka hotová,vložíme do ní opečené houby.
Příloha - houskový knedlík nebo opečené plátky veky.
Autor rebes


Komentáře k receptu - 0 komentářů