přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

rizoto na houby
Ingredience    podle nátury olivovej olej nebo sádlo a nešetři
250 g rejže (kulatá je fakt lepší)
1/2 cibule
stroužek česneku
cca litr vývaru (klidně z kostky 2 až 3 zeleninovej)
pepř, sůl podle chuti
Recept   dělám to v litinovim hrnci
na oleji/sádle přivedeš cibuli k orgasmu - prostě musí bejt hotová, šoupni k ní i ten česnek ať v tom neni sama (nakrájej to jak se ti líbí)
přihoď rejži a promýchej, ať se ta čínská pomsta pěkně nacucne omastkem
zalej půlkou vývaru, přiklop a dus to

je na čase obdělat houby - na to používám pánev
tuk už sme zvolili tak to dodržujem a houbičky dusíme a dusíme až je udusíme

občas koukneme pod poklici na rejži a podle uvážení doplňujeme vývar

jestli máš pocit, že je rejže tak akorát aby se zasnoubila s houbama, neváhej, zkompletuj to promíchej, ochutnej, dochuť a jez!

ohřívaný to už neni ono

dobrou chuť



Autor Dědeček Hříbeček


Komentáře k receptu - 1 komentářů