přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Růžovky (masáci) plněné mletým masem
Ingredience   
Suroviny na 4 porce:8-12 ks polozavřených hlaviček růžovek(oloupat)
20dkg.mletého masa
1.ks.cibule
Strouhanka,olej.sůl a pepř
Nožičky od růžovek ale mohou být i hlavičky .
2 ks.vejce

Recept   Postup: Osmažíme cibulku na oleji ,slabě do růžova přidáme nasekané nožičky hub na jemno a osmažíme.Vše přidáme do mletého masa s jedním vajíčkem,strouhankou a vytvoříme hustší směs na plnění.Osolíme a opepříme dle chuti.Směsí naplníme hlavičky ve tvaru koule a celé obalíme v troj obale a dáme smažit do friťáku(je potřeba ,aby hlavičky byly potopeny v oleji,na pánvičce se to nedodělá).Podáváme s bramborem posypaným pažitkou a polité máslem.Může být i tatarka.Je to ňamka.
Jako nejlepší příloha jsou americké brambory,ale je to i dobré s bramborovou kaší.
Autor golias


Komentáře k receptu - 0 komentářů