Houbaření - Určovna

  přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT



debilita anonym-
Měl jsem tyto stránky v oblibě, bohužel jeden omezenec z nich dělá cosi nehezkého. Nevím co si spolu udělali, ale chlap by to řešil jinak a neotravoval ovzduší těchto stránek.

2016-12-03 19:15:33  
 
 
starý vlk
Naprosto souhlasím, jen bych dodal, že omezenec je přílišný eufimismus. Ačkoliv se běžně nevyjadřuji vulgárně (veřejně už vůbec ne), musím napsat, že je to sprosté hovado, navíc zbabělé.
Jiří Šolle

2016-12-03 23:10:59  
 
 
robi
Snad už nic nezkazím když napíšu, že Policie už více než měsíc pracuje na odhalení totožnosti a obžalobě onoho "škodiče". Nechtěl jsem právě kvůli důkaznímu materiálu blokovat akce zmíněného jedince, nicméně si myslím, že je na čase v tomto ohledu změnit přístup. Pokud se ještě objeví nějaké podobně hloupé příspěvky, bude k nim přistupováno poněkud jiným způsobem, chránícím právě návštěvníky stránek před podobným počínáním.
Toto berte i jako omluvu, snažil jsem se orgánům činným v trestním řízení poskytnout co nejvíc materiálu včetně informací odkud se tak děje. Snad na tyto stránky kvůli nevhodnému počínání jednoho člověka nezanevřete.

2016-12-05 23:17:06