Houbaření - Určovna

  přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT



prosím o pomoc při určení alisha
Klikni pro velký obrázek Klikni pro velký obrázek Klikni pro velký obrázek V Bělském lese tyto houby je jich tam docela dost vůně příjemná vzorek jsem nezkusila .. ta třetí fotka bude nejspíš nějaká holubinka na muchomůrku to moc nevypadá..

2016-06-15 23:02:22  
 
 
kápo
Penízovky širokolupenné a much.,zřejmě růžovka. S takovouto neznalostí rozdílů u tak markantně odlišných rodů, jako jsou muchomůrky a holubinky Vám doporučuji sbírat raději jen hřibovité, nebo jiné houby, které ale dobře znáte. Pokud tak činíte, berte toto doporučení pouze jako potvrzení správnosti Vašeho přístupu.

2016-06-15 23:41:16  
 
 
alisha
jj. kápo sbírám co znám a co si nejsem jistá nebo neznám vyfotím dám tady do určovny a pak si přidám do svého atlasu.. mmch než budu stará tak se trochu o houbách poučím i díky tady Vám,ale asi nebudu nikdy tak geniálně přesná jako Vy co máte mykologii vystudovanou-s nejvyšší pravděpodobností :) a.

2016-06-16 00:10:52  
 
 
kápo
JJ, studuju u stolu, v posteli, ...na záchodě:2:(tam na geniální přesnosti záleží);-):-p- možná jsem to napsal tak, že to vyznělo povýšeně, nebo tak něco, ale myslel jsem to dobře,-jsem taky jenom houbař, jen mne zarazil ten nápad s holubinkou, občas tu máme střelce, kteří by si uvařili kouli montážní pěny pohozenou ve škarpě, v domnění, že je to kotrč:-D, no a až potom jsem si všiml, že se nejedná o žádného střelce, ale naši věrnou návštěvnici alishu:2::B::-D

2016-06-16 15:15:44