přihlásit  
  přihlásit  


Přezdívka:
Heslo:
  MENU  
MENU


HOUBAŘENÍ


ATLAS HUB
HERBÁŘ
KDE ROSTOU
URČOVNA
SLOVNÍK
LITERATURA


TOP 10
AKCE
BLOGY
DISKUSE
INZERCE
RECEPTY
UŽIVATELÉ
XICHTOVNÍK


REGISTRACE
NOVINKY
PRAVIDLA
NASTAVENÍ
SPRÁVCI
ODKAZY
KONTAKT

Lišky po Franfurtsku
Ingredience    Pravé lišky,sádlo,cibule,sladká paprika,sůl,franfurtsý párek,drcený kmín,smetana.
Recept   Dobře očištěné a opláchnuté lišky nakrájíme na větší kostky.Na sádle zpěníme cibulku přidáme odkapané kostky lišek a pomalu zvolna restujeme.Na plátky nakrájéný franfurtksý párek přidáme k liškám a společně ještě zvolna orestujěme do poloměka.Stahneme necháme mírně zchladnout a zasypeme lehce několika lžízemi sladké pariky,mírně osolit přidat drcený kmín.Zalijeme smetanou a ůplně zvolna povaříme jen a jen v té smetaně.Lišky s párky společně s cibulkou a smetanou mám tento lahodný pokrm po zredukování i zhoustne.Výborné je takto upravené lišky podávat ve vydlabaném malém bochníčku chleba.Varianta číslo dvě je do základu hned na začátku přidat ještě čerstvý spařený kopr kopr a syrové brambory krájené na kostky.Ale to je už jen věc chuti každého z nás.
Autor KOLIBRIK


Komentáře k receptu - 0 komentářů